WWW.HARDCSTRIKE.FORUMZ.RO NE`AM MUTAT !
WWW.HARDCSTRIKE.FORUMZ.RO NE`AM MUTAT !

Bine ati venit Venit pe FeredalCs.Tk
Nu injurati pe forum ! Chat , post replay etc!
Cine este activ va primi si grad pe forum !


WWW.HARDCSTRIKE.FORUMZ.RO NE`AM MUTAT !
 
AcasaportalInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !

In jos 
AutorMesaj
[R^C]IM[0]RTAL
Administratori
Administratori
avatar

Mesaje : 36
Data de inscriere : 26/04/2010
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !   Lun Apr 26, 2010 2:16 pm

Subiect: [Tutorial]Cum scapam de LOSS si CHOKE Mier Feb 18, 2009 12:12 am
In acest tutorial, incerc sa explic pe intelesul tuturor cum putem sa micsoram loss-ul si choke-ul. Pentru inceput, o sa va explic ce inseamna fiecare in parte.

* Loss inseamna cate pachete sunt pierdute "in drum" de la server la client. Acest lucru poate fi cauzat de o conexiune proasta, nu neaparat inceata. Daca "teava" ta este mai mica decat cea a serverului, trebuie sa reduci numarul de pachete de la server, pentru a primi pachetele de la server.

* Choke inseamna cate pachete nu au putut fi trimise serverului, din cauza conexiunii tale slabe si/sau numarului mare de pachete cerute de server.

Pentru a optimiza loss-ul si choke-ul, vom folosi 3 comenzi: rate XXXX, cl_updaterate XX si cl_cmdrate XX.

* rate XXXX * (XXXX reprezinta cifrele)
- Aceasta comanda seteaza transferul de date dintre client si server in orice clipa.
- Setari optime (depind de tipul de conexiune):
Cod:
28.8k = 1500-2200
33.6k = 2000-3500
56k = 3500-4000
ISDN = 4000-6000
xDSL, Cable, T1, etc = 6000-9999

In functie de conexiunea voastra, setati rate-ul.
Exemplu:
Cod:
rate 9999

- Aceasta comanda se scrie in consola.
- Daca setezi valorea comenzii mai sus/mai jos decat cea a serverului, poate cauza loss/choke. Aceasta setare este in stransa legatura cu setarile pentru loss si choke.

* cl_updaterate XX * (XX Reprezinta cifrele)
- Aceasta comanda seteaza cate pachete pe secunda primeste calculatorul tau.
- Setari optime (in functie de tipul conexiunii):
Cod:
Modem = 15-25
Broadband = 25-40

* cl_cmdrate XX *
- Aceasta comanda seteaza cate pachete pe secunda sunt trimise serverului
- Setari optime:
Cod:
Modem = 25-35
Broadband = 40-50

LOSS - controlat de comanda cl_updaterate
CHOKE - controlat de comanda cl_cmdrate

Pasi:
1. Pornim Counter-Strike.
2. Scriem in consola net_graph 3. (Pentru dezactivare, net_graph 0)
3. Intram pe un server oarecum aglomerat.
4. Examinam loss-ul si choke-ul.
Daca ai loss, scade valoarea comenzii cl_updaterate. (preferabil cu 5)
Daca nu ai loss, incearca sa maresti valorea comenzii cl_updaterate pentru un ping mai bun.
Daca ai choke, scade valoarea comenzii cl_cmdrate. (preferabil cu 5)
Daca nu ai choke, incearca sa maresti valorea comenzii cl_cmdrate pentru un ping mai bun.
Daca ai loss si choke, incearca sa miscorezi rate-ul.
Daca nu ai loss si choke, incearca sa maresti rate-ul.

Nota: Recomand ca inainte de toate, sa setezi cl_updaterate si cl_cmdrate, iar apoi sa incerci diferite valori de rate.

Dupa schimbarea valorii unei comenzi, asteapta intre 5-10 secunde, pentru a vedea rezultatele, asa ca nu schimba valorile foarte repede.
Odata gasite valorile, salveaza-le in config.cfg sau userconfig.cfg. Se pot salva si in configul personal, cu conditia ca acesta sa fie executat la fiecare pornire de joc.



SPOR!
Sus In jos
SKyLs
Administratori
Administratori
avatar

Mesaje : 240
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !   Dum Mai 09, 2010 7:14 am

ms imortal
Sus In jos
TheExorcist

avatar

Mesaje : 49
Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 24

MesajSubiect: Re: Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !   Mier Oct 27, 2010 12:27 pm

frumos tutorial Razz gj cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !   

Sus In jos
 
Tutoriale : Cum sa scapam de LOSS si CHOKE !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
WWW.HARDCSTRIKE.FORUMZ.RO NE`AM MUTAT ! :: [-Counter Strike 1.6-] :: Tutoriale-
Mergi direct la: